Predstavte si dve väčšie nádoby. Do jednej vložíte jablko, čistú vodu, ryby a čerstvú zeleninu. Do druhej nádoby vložíte rožky, šunku, kapustnicu, koláče, coca- colu a kávu. Ktorý obsah nádoby podľa Vás začne kvasiť skôr? My sme presvedčení o tom, že nádoba číslo 2.
A viete čo?
Niečo podobné sa deje aj v našom žalúdku pri trávení potravy, ktorú počas dňa prijímame. Vedeli ste, že práve nevhodná strava je jedným z hlavných faktorov prekyslenia organizmu? Väčšina jedál, ktoré denne konzumujeme majú kyslé ph. Nedostatočne spracované sústo v tráviacom trakte zas spôsobuje hromadenie nestrávených zvyškov, čo vedie k vzniku hnilobných procesov. A tak v našom tele vznikajú toxické skládky, ktoré zaťažujú organizmus a negatívne vplývajú na naše ph. Prekyslený organizmus oslabuje imunitný systém a baktérie, vírusy či plesne dostávajú zelenú.
Odjakživa platí toto pravidlo
Naše telo sa prevažne skladá z vody, zhruba 70%. No čím je človek starší, tým menej vody je jeho telo schopné udržať. Všetky tekuté prostredia ľudského organizmu, teda sliny, krv, moč majú alkalickú reakciu vyjadrenú v jednotkách kyslosti – pH. Prekyslený organizmus a teda príliš nízke hodnoty ph vedú k rôznym ochoreniam. Či už k chrípke, k problémom s trávením, k problémom s vypadávaním vlasov a v tých najhorších prípadoch aj k chorobám rakovinotvorného pôvodu.
Udržujme si rovnováhu
Prečo sme často chorí a prečo umierame? Odpoveď Vás pravdepodobne prekvapí, ale tak ako sme už písali, môže za to prekyslený organizmus. Ten negatívne vplýva na naše telo a prináša ochorenia do nášho života. Vedeli ste o tom, že človek už pri hodnote ph 6,8 upadá do kómy? Netreba to však preháňať ani so zásaditosťou. Pre naše telo je totiž od pradávna najlepšie, ak v ňom dokážeme udržať správnu zásadito – kyslú rovnováhu. Vtedy platí, že takmer nikdy neochorieme. A tu sa nám odkrývajú dve možnosti.
Existuje riešenie nazývané aj odkyslenie organizmu
- Prvou možnosťou je prísne dodržiavanie presného pomeru medzi zásaditými a kyslými potravinami, vyhýbanie sa stresovým situáciám a dostatočný pohyb. Pomocou ph papierikov si môžete skontrolovať ph tekutín, ktoré denne prijímate.
- Druhou okamžite účinnou možnosťou je pravidelné užívanie silného prírodného antioxidantu , ktorý je tak silne zásaditý, že na určitý čas dokáže hodnoty ph priviesť do vyváženého stavu. Tento stav predlžujeme pravidelným užívaním. O výrobku PANACEA IveKol môžeme pokojne tvrdiť, že podporuje imunitný systém. https://www.ivekol.sk/sk/panacea
Denne v našom tele vznikajú milióny nových buniek
V našom tele denne vznikne viac ako milión buniek, ktoré sa ďalej delia. Pokiaľ máme dlhodobo prekyslený organizmus, s najväčšou pravdepodobnosťou budú choré aj nové bunky, čo je dôvodom všetkých ochorení.
-
PANACEA ako jediná svojho druhu vytvára vhodné prostredie pre rast zdravých buniek. Je živou vodou pre naše bunky a to hlavne vďaka jeho zloženiu.
-
PANACEA je totiž vyrobená z tých najkvalitnejších prírodných ingrediencií a olejov, ktoré sú namiešané presne tak, aby nášmu telu slúžili a nie ubližovali.
-
PANACEA dokonca nikdy neprišla do styku so žiadnou chémiou.
Tak a teraz, keď už viete, čo je dôvodom starnutia nášho tela, dôvodom všetkých chorôb či umierania, je len na Vás, čo s touto informáciou urobíte. Ak sa však rozhodnete vyskúšať PANACEU, odporúčame Vám dať si skontrolovať hodnoty krvi pred užívaním a po 3 mesiacoch pravidelného užívania. Výsledok Vás pravdepodobne prekvapí.